Demak-yemak | Андижонча пармуда сомсаларини тайёрлаймиз [24.08.2019]


ytimg.preload(https://r11---sn-axq7sn7s.googlevideo.com/generate_204);ytimg.preload(https://r11---sn-axq7sn7s.googlevideo.com/generate_204?conn2);Demak-yemak | Андижонча пармуда сомсаларини тайёрлаймиз [24.08.2019] — YouTube<link rel=«alternate» type=«application/json oembed» href=«www.youtube.com/oembed?format=json

КАТ КАТЛИ ВАРАКИ СОМСА//QAT QATLI VARAQI SOMSA TAYYORLASH//UZBEK AYOLI


Ассалому алейкум! Сегодня я хочу отметить, что одна из наших национальных кухонь готовится. Varaki Somsa очень богат по цвету, особенно когда речь идет о столовых помидорах.

Основные ингредиенты для восьмислойной сальсы

тесто
мучной
вода в бутылках 250 мл
соленая соль
яйцо 2 шт
растительный йогин (маргарин, масло используется)

У нас будет мягкое тесто, а когда в духовке будет много яиц и масла, мякоть будет очень мягкой и гладкой.

Вы также можете использовать лоток

мол гушти
лук
соленая соль
В зависимости от основных специй
завод йоги

мы должны испечь его носок

для тесто

Мукаи
тёплой воды 250 мл
соло по вкусу
два пункта
Раст Масло (или Маргаринг, Слив Масло)

для фарш

govyadina
lukovitsa
соло по вкусу
Приправа по вкусу (паприка, молотый красный перец, приправа для мяса)
редкое масло

Узнайте больше интимных рецептов на моем канале

бисквитный торт без подогрева
www.youtube.com/watch?v=PnahQ0plFZM

Паразиты


Семья Ки Тэка живет в полуподвале и перебивается мизерными заработками, собирая упаковки для пиццы. Ситуация меняется, когда старший сын Ки Ву, благодаря рекомендации друга, фальшивому диплому и природному обаянию, получает работу репетитора английского языка дочери бизнесмена Пака. Оказавшись в роскошном доме, парень находит весьма нетривиальный способ решить проблемы своих родных

Jizzax somsasini tayyorlash


Hammamizga ma’lumki, Jizzax somsasi yurtimizda juda mashhur taomlardan biridir. Ushbu maqolada Jizzax somsasi qanday tayyorlanishi to’g’risida bilib olasiz.

Un, tuxum va sariyog’dan iborat xamir qoriladi. Xamir 30 daqiqa tindirib qo’yiladi.

Asosiy masalliq go’sht o’rtacha to’rtburchak simon qilib to’g’ralasi. Quyruq yog’i ham to’rtburchak qilib to’g’raladi. Piyoz ham yirik shaklda to’g’raladi.
Ikkala masalliq qo’shilib, somsa ichiga solinadigan qorishma paydo bo’ladi. Qorishmaga tuz, zira, kashnich, murch kabi ziravorlar qo’shiladi. Yahshilab aralashtiriladi.

Tindirilgan xamirni bo’laklarga bo’lib, aylanasimon va o’rtacha shaklda bo’lib olinib, yoziladi.

Yozilgan xamirga masalliq va masalliq o’rtasiga bitta to’g’ralgan quyruq yog’i qo’shiladi va tugiladi.

Tugilgan somsa ustiga sedana ham sepish mumkin.

Qizdirilgan tandirga somsalarni yopishtirib, o’rtacha bir soat pishiriladi. So’ngra somsalar uzilib olinadi va issig’ida somsa ustiga o’simlik yog’i quyiladi.

Yoqimli ishtaga!

YAPONIYANI ZABT ETGAN TANDIR SOMSA HIKOYASI


Butun dunyo boylab tarqalgan ozbeklarni etiborini qozongan videoninng davomi. Tokyodagi tandir somsani qanday bu holatga yetib kelgani hikoyasi bilishni istaysizmi? Unda ushbu videoni toliq korishni unutmang.
LIKE BOSISHNI VA COMENT YOZISHNI UNUTMANG

SEVA VLOGLARI
www.youtube.com/channel/UCwc4N69RXxG1IJGFrjw2UEA
— Meniki:
facebook __ www.facebook.com/sevara.xojimatova
instagram __ www.instagram.com/sevarakhojimatova/?hl=e

Gulmira Kabulova
www.youtube.com/channel/UCcFS0_OzEEPdj2GEavUybZA
— Telegram kanal: t.me/youtubeblogershalar Instagram: www.instagram.com/sevarakhojimatova/